Training – Module Revit Families

Revit Families, wat zijn het eigenlijk? Hoe gebruik je het in jouw BIM model en wat kan je er allemaal mee? Op deze vragen krijg je antwoord wanneer je deze training volgt. Tijdens deze tweedaagse training (kan ook in vier dagdelen) leer je alles over Revit Families.

Tijdens deze training gaan we aan de slag met de NLRS, simpele- en complexe geometrie, rotatie mogelijkheden, data in het model, annotaties en symbolen, onderhoud standaardiseren en verschillende workflows om Revit Families te kunnen maken.

Doelgroep

Iedere BIM professional die gemotiveerd is om de volgende stap te zetten in zijn ontwikkeling. Het gaat er om dat de professional wilt leren!

Voorkennis

De 'Startende BIM modelleurs' training is een vereiste. De 'Advanced BIM modelleurs' training is een pré.

Mocht de BIM professional deze niet gevolgd hebben en wel de skills in huis hebben dan zullen we in een intake gesprek het niveau bepalen van de professional. Wanneer deze voldoende is kan de BIM professional als nog meedoen met deze training.

We gaan er van uit dat de BIM professional werk- en denkniveau van MBO niveau 4 of hoger nodig heeft om deze training succesvol te kunnen afronden.

Prijs

€ 825,- exl. BTW voor de ‘Revit Families’ training.
Dit is inclusief het lesmateriaal, trainingsfaciliteiten, verzorgde lunch en drinken gedurende de dag (koffie, thee, water en fris).
De lestijden zijn van 8.30 – 16.00 uur.

Een opleiding volgen bij BIM Creators Academy

Werkmethode

BIM is dé nieuwe werkmethode binnen de installatietechniek. Deze werkwijze, waarin het draait om een gedigitaliseerd proces, biedt enorm veel voordelen.

Wil jij daarin meegroeien, dan heb je als technisch professional de meest actuele bagage nodig om via de BIM methodiek te werken. Met onze unieke BIM opleidingen leiden we installatietechnische professionals op tot dé BIM expert van een organisatie of project.

Onze trainers

De trainers zijn ervaren BIM experts die hun kennis praktijkgericht doorgeven aan de hand van ervaring in eigen projecten. Van de praktijk, voor de praktijk. Wij hebben de kennis en ervaringen van onze BIM trainers gebundeld, waardoor we een prettig werkzame, praktijkgerichte opleidingen hebben samengesteld.

Onze trainingsfaciliteit

Vanuit de BIM Creators Academy in Veenendaal verzorgen we de meeste trainingen en werken wij aan onze projecten. Op onze trainingslocatie is alles aanwezig om het beste resultaat te behalen voor de professional.

Benieuwd naar onze locatie en de mogelijkheden? Kom eens langs voor een bakje koffie en we laten je graag alles zien!

Training – Module Revit Families

Trainingsdagen:

• 5 en 12 maart 2024
• 4 en 11 juni 2024
• 19 en 26 november 2024

Trainingsinhoud

De training bestaat uit 3 bijeenkomsten en zijn als volgt opgedeeld:

 • Dag 1:
  Dagdeel 1
  Introductie in Revit Families, NLRS en simpele geometrie
  Dagdeel 2
  Complexe geometrie en rotatie mogelijkheden
 • Dag 2:
  Dagdeel 3
  Data in het model, annotaties en symbolen
  Dagdeel 4
  onderhoud standaardiseren en workflows

Ik heb interesse

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

De Opleiders

Jan Boer - Opleider BIM Creators Academy
Jan Boer
Onno Frings - Opleider BIM Creators Academy
Onno Frings
Erwin Opdenkamp - Opleider BIM Creators Academy
Erwin Opdenkamp