Training - Advanced BIM Modelleur

Tijd voor de volgende stap in jouw loopbaan als BIM professional. Heb je al ervaring als BIM modelleur en het gevoel dat je meer kan dan dat je nu doet? Of loop tegen je bepaalde zaken aan van het modelleren in Revit? Volg dan onze “Advanced BIM modelleur” training. Dit is de training om je te verdiepen in jouw vak, om de beste te worden in de breedste zin van het woord.

Tijdens deze training van 3 bijeenkomsten gaan we aan de slag met Revit instellingen, templates, werktuigbouwkundige installaties en elektrotechnische installaties en samenwerken in Revit. Met als doel dat alles in groot geheel gaat vormen in het BIM model en dat we het installatie model clashvrij op leveren. Zodat er een minimum aan faalkosten te garanderen is in de volgende fases van de bouw/ beheer en onderhoud van het gebouw.

Doelgroep

Iedere BIM modelleur professional die gemotiveerd is om de volgende stap te zetten in zijn ontwikkeling. Het gaat er om dat de professional wilt leren!

Voorkennis

De 'Startende BIM modelleurs' training is een vereiste. Mocht de BIM professional deze niet hebben gevolgd en wel de skills in huis hebben dan zullen we in een intake gesprek het niveau bepalen van de professional. Wanneer deze voldoende is kan de BIM professional als nog meedoen met deze training.

We gaan er van uit dat de BIM professional werk- en denkniveau van MBO niveau 4 of hoger nodig heeft om deze training succesvol te kunnen afronden.

Prijs

€ 1.140,75 exl. BTW voor de ‘Advanced BIM modelleur’ training.
Dit is inclusief het lesmateriaal, trainingsfaciliteiten, verzorgde lunch en drinken gedurende de dag (koffie, thee, water en fris).
De lestijden zijn van 8.30 – 16.00 uur.

Een opleiding volgen bij BIM Creators Academy

Werkmethode

BIM is dé nieuwe werkmethode binnen de installatietechniek. Deze werkwijze, waarin het draait om een gedigitaliseerd proces, biedt enorm veel voordelen.

Wil jij daarin meegroeien, dan heb je als technisch professional de meest actuele bagage nodig om via de BIM methodiek te werken. Met onze unieke BIM opleidingen leiden we installatietechnische professionals op tot dé BIM expert van een organisatie of project.

Onze trainers

De trainers zijn ervaren BIM experts die hun kennis praktijkgericht doorgeven aan de hand van ervaring in eigen projecten. Van de praktijk, voor de praktijk. Wij hebben de kennis en ervaringen van onze BIM trainers gebundeld, waardoor we een prettig werkzame, praktijkgerichte opleidingen hebben samengesteld.

Onze trainingsfaciliteit

Vanuit de BIM Creators Academy in Veenendaal verzorgen we de meeste trainingen en werken wij aan onze projecten. Op onze trainingslocatie is alles aanwezig om het beste resultaat te behalen voor de professional.

Benieuwd naar onze locatie en de mogelijkheden? Kom eens langs voor een bakje koffie en we laten je graag alles zien!

Training - Advanced BIM Modelleur

Trainingsdagen:

• in 2023

Trainingsinhoud

De training bestaat uit 3 bijeenkomsten en zijn als volgt opgedeeld:

  • Dag 1:Templates, sight settings en samenwerken
  • Dag 2:Instellingen, extra settings en project opzet
  • Dag 3:IFC module, data en structuur, schedules +

Ik heb interesse

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

De Opleiders

Wouter Balk - Oprichter BIM Creators Academy
Wouter Balk
Thomas Orré - Opleider BIM Creators Academy
Thomas Orré
Vincent Beers - Opleider BIM Creators Academy
Vincent Beers
Bjorn Pastoors - Opleider BIM Creators Academy
Bjorn Pastoors
Vincent Beers - Opleider BIM Creators Academy
Jeffrey Elert
Vincent Beers - Opleider BIM Creators Academy
Boaz Nagel
Vincent Beers - Opleider BIM Creators Academy
Dennis van IJsselstein
Vincent Beers - Opleider BIM Creators Academy
Jan Boer