Training – Basismodule Navisworks

Weet jij hoe je clashes controleert? En nog belangrijker, weet jij hoe je met deze clashes om kan gaan? In onze Navisworks training word jij hier volledig in meegenomen.

Navisworks biedt vele voordelen voor het BIM team. Fouten worden in een vroeg stadium waargenomen, waardoor veel tijd en kosten bespaard blijven. Het resultaat hiervan is dat de risico’s verlaagd worden en de kwaliteit van jouw BIM model wordt verhoogd.

Doelgroep

Deze Navisworks training is voor de enthousiaste BIM professional die clash detectie vanuit Navisworks onder de knie wil krijgen.

Voorkennis

Je beschikt over MBO niveau 4 denk- en werkniveau of hoger en je hebt voldoende algemene BIM kennis beschikken.

Mocht de BIM professional deze niet gevolgd hebben en wel de skills in huis hebben dan zullen we in een intake gesprek het niveau bepalen van de professional. Wanneer deze voldoende is kan de BIM professional als nog meedoen met deze training.

We gaan er van uit dat de BIM professional werk- en denkniveau van MBO niveau 4 of hoger nodig heeft om deze training succesvol te kunnen afronden.

Prijs

€ 415,- excl. BTW voor de ‘Basis Navisworks’ training.
Dit is inclusief het lesmateriaal, trainingsfaciliteiten, verzorgde lunch en drinken gedurende de dag (koffie, thee, water en fris).

Een opleiding volgen bij BIM Creators Academy

Werkmethode

BIM is dé nieuwe werkmethode binnen de installatietechniek. Deze werkwijze, waarin het draait om een gedigitaliseerd proces, biedt enorm veel voordelen.

Wil jij daarin meegroeien, dan heb je als technisch professional de meest actuele bagage nodig om via de BIM methodiek te werken. Met onze unieke BIM opleidingen leiden we installatietechnische professionals op tot dé BIM expert van een organisatie of project.

Onze trainers

De trainers zijn ervaren BIM experts die hun kennis praktijkgericht doorgeven aan de hand van ervaring in eigen projecten. Van de praktijk, voor de praktijk. Wij hebben de kennis en ervaringen van onze BIM trainers gebundeld, waardoor we een prettig werkzame, praktijkgerichte opleidingen hebben samengesteld.

Onze trainingsfaciliteit

Vanuit de BIM Creators Academy in Veenendaal verzorgen we de meeste trainingen en werken wij aan onze projecten. Op onze trainingslocatie is alles aanwezig om het beste resultaat te behalen voor de professional.

Benieuwd naar onze locatie en de mogelijkheden? Kom eens langs voor een bakje koffie en we laten je graag alles zien!

Training – Basismodule Navisworks

Trainingsdagen:

• 2 april 2024
• 2 juli 2024
• 10 december 2024

Trainingsinhoud

De training bestaat uit één dag van 8.30-16.00 uur. De volgende onderwerpen komen aan orde tijdens de training:

  • Wat is een clash?
  • Clashvormen
  • Clashdetectie workflow
  • Importeren van het Revit model
  • Exporteren van clashrapporten

Ik heb interesse

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

De Opleiders

Jan Boer - Opleider BIM Creators Academy
Jan Boer
Onno Frings - Opleider BIM Creators Academy
Onno Frings
Erwin Opdenkamp - Opleider BIM Creators Academy
Erwin Opdenkamp